Одинарні пам'ятники

Одинарні пам'ятники встановлюють одну людину. Звичайно, якщо не планується надалі встановлення ще одного пам'ятника поряд із цим. У такому разі, краще вибрати відразу подвійний пам'ятник.

Одинарні пам'ятники найбільш затребувані та дуже поширені серед різних надгробків. Це може бути пов'язано з тим, що у людини, яка пішла, немає померлих рідних, поряд з якими можна було б її поховати, але найчастіше близькі хочуть просто встановити індивідуальний пам'ятник для дорогої людини. Найбільш поширеним матеріалом для пам'ятника вважається граніт - він не втрачає своїх властивостей з часом, при цьому дуже красиво і багато виглядає.

Пам'ятники з мармуру, як правило, менш довговічні, хоча теж дуже гарні. Авторська майстерня "Вічність" спеціалізується на роботі з гранітом вже багато років саме через його шляхетність та суворість. У майстерні ви можете підбрати вже готову одинарну пам'ятку з великої кількості запропонованих. Ми допоможемо вам з вибором пам'ятника з огляду на ваші індивідуальні потреби та можливості. Але вам все одно варто ознайомитися з видами надгробків та пам'ятників. Одинарні паятники поділяються на стандартні та елітні, а також типові. Від цього багато в чому залежить їхня ціна.

На ціну також впливає розмір монумента, наявність додаткових комплектуючих деталей і складність виконаних робіт з виготовлення як пам'ятника, так і фотографії. Родовище каменю теж грає роль формуванні загальної вартості. Найбільш популярними одинарними пам'ятниками вважаються стели вертикальної форми. Ми вже створили вам типові пам'ятники, які тепер варто лише прикрасити і оформити за вашим бажанням. У нашій майстерні із задоволенням виготовлять пам'ятник і за вашим індивідуальним ескізом!