Надгробні пам'ятники з каменю

Все тече, все змінюється. Байдучий час стирає з пам'яті обличчя, події та дати. Ті, хто прийдуть після нас, можливо, ніколи про нас не згадають, як ми не пам'ятаємо багатьох, які жили півстоліття тому. А що буде через сотню, через тисячу років?

Знищується папір, що зберігає пам'ять, хто знає, що станеться з цифровими носіями інформації. Час забуде наші імена. Лише камінь пам'ятає все. Як ми про наших древніх прабатьків дізнавалися по картинках і письменах, висічених на камені, так, можливо, і наші далекі нащадки, колись згадають про нас. Поговоримо про виготовлення надгробних пам'ятників у Харкові...

 

Ось чому людина досі не вигадала нічого зручнішого та кращого для надгробних пам'яток та меморіальних комплексів, ніж натуральний камінь – граніт або мармур. Величезна палітра текстур, фактур та відтінків, неповторність природного малюнка, благородні відблиски сонця на гладкій поверхні відшліфованого каменю. У поєднанні з умінням, досвідом та талантом скульптора камінь дає нове життя історії. Так з'являються надгробки та меморіальні комплекси преміум-класу.

 

Людина, в погоні за могутністю природи, намагається, наслідуючи її, створювати подібні природні матеріали. Але як далеко нейлону до ніжності бавовни, так і штучний камінь не зрівняється з природним. Ось чому забезпечені люди завжди віддають перевагу Справжньому, Справжньому, Природному. Елітні пам'ятники та меморіальні комплекси виконуються лише з граніту чи мармуру.

 

Компанія ПП "Вічність" виготовляє всі види надгробків та меморіальних комплексів, багато працює і з іншими видами виробів їхнього натурального каменю. Будь-який замовник, будь-якого стану – зможе підібрати гідний варіант пам'ятника гранітного в Харкові. У нас завжди можна знайти:

 

9Типові пам'ятники - незамінні, коли немає часу чекати. Вони відносно дешеві, їх велика різноманітність - різних кольорів, форм, видів; є з чого вибрати.

 

Елітні надгробні пам'ятники – виконуються після погодження проекту, з урахуванням усіх побажань замовника. Величезний досвід та майстерність скульпторів компанії дозволяють втілити будь-які варіанти, навіть найскладніші. Матеріал для таких надгробків – завжди мармур, граніт, або, по-бажанню, штучний камінь. Компанія завжди працює із перевіреними роками постачальниками каменю – з Греції, Італії, України, Індії, Африки. Сировина завжди - лише найвищого класу.

 

8Меморіальні комплекси – при створенні меморіального комплексу, як і при виготовленні елітних надгробних пам'яток, можуть бути розроблені будь-які скульптури та скульптурні композиції, як на основі напрацювань компанії, так і ексклюзивних, створених саме для замовника.

 

...І час зупиниться, відлитий у камені, і пам'ять залишиться.