Огорожі та лави - теж художні елементи!

Навіть якщо ви віддаєте перевагу гранітній пам'ятці всім іншим, то це не означає, що інші атрибути повинні обов'язково бути виконаними тільки з граніту.



Особливою популярністю, як і раніше, користуються надгробні комплекси з комбінованої сировини, і вироби з металу не втратили в них своєї значущості. Металеві огорожі, лави та столики виглядають дуже красиво і не менш довговічні, ніж із каменю. Звичайно, метал вимагає регулярного догляду та періодичного фарбування, зате невибагливі ковані вироби будуть приваблювати своєю вишуканістю та красою і ніколи не залишаться поза увагою.

Найпоширенішими металевими виробами з ритуальної атрибутики є саме : #ff6600;">огорожі, які допоможуть художньо оформити місце поховання та позначити його межі. Огорожа покликана захистити ділянку від занесеного вітром сміття і людей, що випадково зайшли або тварин. Окремі елементи художнього кування зроблять огорожу унікальною та особливою. Огороджуючи місце поховання унікально виконаною огорожею, ви завжди легко знайдете його, а при відвідуванні близької людини, що пішла, вам буде набагато затишніше, ніж без такої огорожі.

Якщо дозволяє місце, на додаток до огорожі для більш повного художнього оформлення можна встановити металеві вази для квітів та скульптури.

Столики та лави в першу чергу потрібні для вашої зручності, але вони так само дуже добре доповнять загальну картину, якщо будуть виконані в одному стилі з огорожею.

Зверніть увагу, що ковані вироби не вимагають спеціального догляду - вони не піддаються корозії, їх не потрібно фарбувати, і вартість їх невелика.

Гарно оформлена ділянка на місці поховання близької людини завжди виглядатиме доглянуто та естетично!